Kafeja që ju mban zgjuar për 18 orë

Kafeja që ju mban zgjuar për 18 orë

516
0

0d3f176339fdb75205facdcc90255f46_l

Të gjithë e keni problem mëngjesin, pasi ndiheni ende në gjumë dhe nuk jeni në gjendje të punoni.
Një kafe në qytetin Adelaide të Australisë, ofron “Asskicker”, një kafe që është e fortë sa katër kafe expresso. Sipas CNN, ajo ka qumësht dhe përmban 80 herë më shumë kafeinë se sa një kafe e zakonshme.Kjo pije duhet të konsumohet jo shpejt, 3-4 orë.
Një espresso normale, përmban 63 miligramë kafenë, ndërsa kjo pije përmban 5 gramë kafeinë.