Julka ka një pyetje ‘prej bjondeje’ për policinë

Julka ka një pyetje ‘prej bjondeje’ për policinë

381
0

julka_1473538250-9872588

Një ligj i ri do të zbatohet së shpejti, i cili thotë se çdo automjet duhet të ketë edhe ndenjësen e fëmijës të fiksuar.

Me të drejtë këngëtarja Julka Gramo gre një pyetje që e shqetëson. Meqënëse ajo është nënë e dy fëmijëve të vegjël, Julka pyet nëse

edhe të hypë në taxi duhet t’i këte ndjenjëset e fëmijëve me vete. Pavarësisht
konotacionit me humor ‘prej bjondeje’, këngëtarja ka shtruar një shqetësim me
shumë të drejtë.

“Nje pyetje idote ne kete dite gri: Nese merr taxi per t’u zhvendosur nga nje vend ne tjetrin duhet te marresh dhe karriget e femijeve me vete? T’i mbash ne krahe nderkohe qe vjen verdalle se me vone do rihipesh ne taxi?  P.s. Ma beni hallall se bjonde jam e shkreta”. Shkruan Julka në Facebook.

julka_1473538180-4009282