Ju mundon lemza? Ja zgjidhja për të

Ju mundon lemza? Ja zgjidhja për të

463
0

possible-chronic-hiccups-748aba742ea36080_1469890042-9271238

Pos që mund të jetë e dhembshme, lemza është e mërzitshme, por te disa njerëz mund të shkaktojë pështjellje dhe vjellje.
Këto janë dy metodat të cilat ju ndihmojnë që shumë shpejt të liroheni nga lemza, transmeton Telegrafi.

Pika në fytyrë

Vëreni gishtin në zonën midis majës së buzës suaj dhe hundës.Shtypeni fortë dhe shtyjeni në drejtim të dhëmbëve.Mbajeni rreth 30 sekonda, pastaj hiqeni gishti.
Pika në qafë

Gjejeni ashtin e gjoksit në mes të kraharorit e cila i lidh brinjët.Pastaj me gishta kaloni nëpër ashtin e gjoksit derisa të gjeni pikën e fundit.Shtypeni atë asht më pak se 30 sekonda.Nuk është e thënë ta shtypni tepër fort, por vetëm derisa e ndieni shtypjen. /GazetaGobale/

Shperndaje