Ju mjafton vetëm një pompë e këtillë që t’i zëvendësoni shtatë të...

Ju mjafton vetëm një pompë e këtillë që t’i zëvendësoni shtatë të zakonshme (Video)

488
0

maxresdefault-3_1470730259-8524162

Këto pompa janë dizajnuar special që të shkurtojnë kohën e ushtrimeve, ndërkaq të shtojnë efektin të cilin e kanë në muskuj.

Tani pakkush ka kohë për ushtrime, ndërkaq ushtrimet na janë të nevojshme më shumë se kurrë më parë, transmeton Telegrafi.

Prandaj bëni këto pompa, sipas instruksioneve që i shihni në xhirim dhe do të shtojnë shumëfish efektin, por do të shkurtojnë edhe kohën e ushtrimeve.

 

Shperndaje