JARGAVITJE POETIKE Ali Bregu

JARGAVITJE POETIKE Ali Bregu

519
0

– Lexo pak,- me tha fejzbuku,-

Ç’po të shkruan poet duduku :

 

-Me titull tej bombastik,

“Rrebelimi poetik”

Kur të lexosh ciklin tim,

Padyshim do bësh pëlqim

Dhe do shkruash fjalë pas fjale

Vleresime maksimale

Per mua, “ Poet vërteti,

Që të rralle i ka planeti ..

 

Për të, nga ç’pata lexuar,

Jo vetëm që s’bëra “like”,

Por bërtita duke shkruar :

“Jargavitje poetike ! “

Shperndaje