“Jam shumë i gjatë nuk ulem dot të fus duart nëpër xhepa”/...

“Jam shumë i gjatë nuk ulem dot të fus duart nëpër xhepa”/ Rama ‘këshillon’ pronarët: Kur shkon në varr nuk punon karta e krediti, jepni atë që u takon punëtorëve

413
0

Rama:Nuk është koha të vëjme kujën, i vetmi vend i botës, se thonë këta që kriza s’ka lidhje me luftën, ka shkuar deri në Australi. Ju nuk vini këtu me vetura, ju vini këtu me furgon, autobus po ka shumë e shumë si ju që marrin autobusin, prandaj kemi vendosur 5 mln dollarë që të mos rritet cmimi i biletës

Do zoti kjo punë nuk zgjat, se nuk e dimë sot dmth se si do të shkojë puna por flasim në këto kushte. Duhet të jemi realist kur bëjmë llogari, se bëhen mbi fakte, është njësoj si të shkoni ju në shpi dhe t’ju thonë burrat që shkoni dhe bëni demostrata. Fermerët do ti mbështesim që të marrin naftë plus pa taksa. Kjo është paketa që do të bëjmë.

Kur të shkojnë te ‘Shën Pjetri’ most u thotë do shkosh në ferr se njerëzve që kanë punuar për ty nuk u ke dhënë

Jam shumë i gjatë dhe nuk ulem dot për të future dot duart në xhepate tjerve dhe kur shkon në varr nuk punon karta e kreditit. Pronarët duhet ta kuptojnë këtë gjë.