Ja si duket Enca pa Photoshop, kilogramët e tepërt nuk ia zë...

Ja si duket Enca pa Photoshop, kilogramët e tepërt nuk ia zë as fotografia (Foto)

1381
0

Enca njihet si një ndër këngëtaret që e përdor më shumë fotoshopin. Të shumtë janë ata persona që tallen me të pasi e kanë parë live dhe janë habitur me kontrastin e madh tek fotot në internet.

Por, ka patur edhe shumë raste, kur ata që e njohin mirë programin e fotoshopit e kuptojnë menjëherë kur bëhet fjalë për ndërhyrje në trup, pasi ato nuk shkojnë paralelisht edhe me ambientin.

Enca Haxhia, e cila po kalon disa ditë pushimi-aktive në jug të Shqipërisë, ka publikuar një foto buzë detit. Si gjithmonë edhe kësaj radhe në fokus kanë qenë vithet, por ka patur edhe nga ata që  e kanë kapur me sfondin. A e preferojnë laraskat detin? Këtë mesa duket Enca nuk e ka menduar thellë.