Ja sa shumë ka ndryshuar Arnold Schwarzenegger

Ja sa shumë ka ndryshuar Arnold Schwarzenegger

631
0
The Terminator, Predator ose Commando, nuk ka rëndësi, sigurisht ka ndonjë film tuajin të preferuar i cili ua kujton aktorin e madh, Arnold Schwarzenegger.

Përveç filmave të tij, një gjë tjetër që e bënte këtë aktor të ishte shumë i njohur dhe i pëlqyer ishte edhe trupi i tij shumë i formuar, transmeton lajmi.net

Schwarzenegger pati sukses edhe në politikë, ku si një republikan është zgjedhur dy herë në postin e guvernatorit, por vetëm mandatin e dytë e ka ushtruar deri në fund

Ai sot është 68 vjeçar dhe sigurisht format e tij trupore nuk mund të jenë siç ishin dikur, por ai ende merret me palestër dhe ushtrime.

Aktori dhe politikani, edhe sot mbetet i pëlqyer nga shumë njerëz në gjithë botën./lajmi.net

Shikoni fotografitë: