Ja pse duhet konsumuar manaferra në vjeshtë

Ja pse duhet konsumuar manaferra në vjeshtë

348
0

 

Manaferrat janë fruti që ne të gjithë e konsumojmë në periudhën e fundit të verës dhe fillimit të vjeshtës, atëherë dhe kur bëhet.

Përtej shijes së mrekullueshme që ka, përfitimet e këtij fruti të vogël janë të mëdha.

Ja disa nga arsyet kryesore pse duhet të hani sa më shumë manaferra në vjeshtë.

Janë të pasura me vitaminë C

Kanë shumë fibra