Ja kush janë këngëtaret shqiptare që u fotografuan sot në Tiranë në...

Ja kush janë këngëtaret shqiptare që u fotografuan sot në Tiranë në skena të nxehta me njëra-tjetrën

931
0

Në pishinat e kryeqytetit shqiptar tre këngëtare kanë rënë në sy të të gjithë pranishmeve për shkak të hireve të trupit, por edhe për skenat e nxehta që ato ndanin me njëra tjetrën.

Të gjithë janë bërë kuriozë për të ditur se kush janë këto këngëtare. Siç Panorama shkruan bëhet fjalë për këngëtaret e reja Fibi, Eva dhe Shkenda Dubova, Ato siç duket në prag të videoklipeve të tyre kanë preferuar pishinat e Tiranës, për tu argëtuar pse jo edhe për të marrë ngjyrë. Pra çuna dilema u zgjidh, këngëtaret nuk kanë asgjë me njëra-tjetrën thjesht paparaci mund t’i ketë kapur në një moment jo të mirë.

Shperndaje