Ja ku ja fut gishtat Afrona Bleros (Foto)

Ja ku ja fut gishtat Afrona Bleros (Foto)

515
0

Padyshim që Afrona dhe Blero janë bërë top lajm. Këtë herë ata vijnë me një foto provokative.

Afrona ka bërë gati gishtat e dorës dhe ia ka mbyllur gojën Bleros. Në mbishkrimin e fotos ajo ka vendosur veç një zemër…Athua kështu e shpreh dashurinë Afrona.

af_1471855192-5713946