Ja ilaci per të hequr dhjamin në bark

Ja ilaci per të hequr dhjamin në bark

471
0

Në mesin e shumë pijeve, të cilat janë dietike si dhe ndihmojnë në heqjen e yndyrës në pjesën e barkut, është edhe ajo të cilën do t’ua prezantojmë më poshtë.

Kjo pije ka një shije shumë të mirë, është shumë e shëndetshme si dhe ndihmon në djegien e dhjamit. Ajo përbëhet nga këta përbërës:

Një kastravec

Një tufë majdanoz

Një limon

Një lugë uthull

Një lugë aloe vera

Gjysmë gote ujë

Përgatitja e kësaj pije bëhet duke përdorur një mikser dore dhe duke i përzier këto përbërës së bashku. Është e këshillueshme, që këtë pije ta përdorni çdo natë para se të flini për një muaj dhe do t’i vëreni efektet.