Ja cilave modele u ka dal “zogu” në shesh (Foto+18)

Ja cilave modele u ka dal “zogu” në shesh (Foto+18)

728
0

Festivali i Venecias mbahet si një festival ku femrat tregojnë hijeshinë, elegancën dhe klasin e tyre, por diçka tepër ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shikojmë zakonisht ka ndodhur këtë herë.

Bëhet fjalë për dy modelet italiane Giulia Salemi dhe Dayane Mello, të cilat kanë shkelur me të dyja këmbët çdo lloj protokolli dhe kanë guxuar rëndshëm me veshjet e tyre.

Të dyja vajzat kanë mbajtur në trupin e tyre veshje delikate, të cilat edhe pse të gjata, u nxirrnin në pah “zogun”. Të dyja modelet i lanë me gojë hapur të ftuarit në Palazzo del Casino, kur të shoqëruara nga një mashkull po kaq elegant, treguan pjesët intime të tyre.