Ja çfarë i bashkon Stresin dhe Noizyn

Ja çfarë i bashkon Stresin dhe Noizyn

493
0

Dikur i bashkonte shoqëria, tani ka shumë vite që jo vetëm nuk bëhet fjalë për miqësi por “fërkojnë barkun”, kur diçka e rëndë i ndodh tjetrit. Bëhet fjalë për reperat Stresi dhe Noizy të cilët janë armiq me njëri- tjetrin. Por nëse i hedh një sy Instagramit të të dyve ata e kanë një gjë të përbashkët…dhe ajo është dashuria që ata kanë për palestrën…Vetëm kaq, nuk ka paqe mes tyre.