Ja Adelina Ismaili kur u shpall “Miss Kosova 1997”

Ja Adelina Ismaili kur u shpall “Miss Kosova 1997”

552
0

Diva e muzikës moderne shqiptare nuk është epiteti i vetëm që ajo gëzon.

Adelina Ismaili mund të thuhet lirshëm se është edhe njëra nga ikonat e bukurisë shqiptare.

Përveç muzikës, e njëjta ka fituar edhe konkurse të bukurisë dhe është shpallur më e bukura e vendit të saj në vitin 1997.

Megjithëse në kushte të vështira organizimi e nën presionin serb, Adelina prapëseprapë nuk u ndalë kurrë së marri pjesë në kompeticione, dhe si rrjedhojë në atë vit u shpall “Miss Kosova 1997”.