I shprehin publikisht ‘dashurinë’ njëri-tjetrit, ja ç’po ndodh mes Anxhela Peristerit dhe...

I shprehin publikisht ‘dashurinë’ njëri-tjetrit, ja ç’po ndodh mes Anxhela Peristerit dhe Mateus Frrokut

729
0

Anxhela Peristeri dhe Mateus Frroku janë dy këngëtarë që përveç se i bashkon muzika, I bashkon dhe miqësia disavjeçare.   Së fundmi të dy kanë postuar në Instagram-in e tyre një foto e cila shoqërohet me fjalë dashurie.

‘Drita Jem’, shkruan Mateusi.

‘A e di sa t’kam kërku e tjetër nuk du t’kem?’,shkruan Anxhela.

Mirëpo, këto nuk janë thjesht fjalë që ata ia dedikojnë njëri-tjetrit, por dhe bashkëpunimi që do të sjellin së shpejti.