I përkisni grupit të gjakut “0”? Ja çfarë nuk dini për veten...

I përkisni grupit të gjakut “0”? Ja çfarë nuk dini për veten ?!

456
0

Screenshot_7-28

Njerëzit me grupin e gjakut “0” janë më të veçantë pasi mund të japin gjak për individë me çdo lloji tjetër gjaku. Kur është fjala për marrjen e gjakut, gjaku prej grupit të tyre është i vetmi që përputhet me ta.

Ky lloj gjaku ju bën mjaft të veçantë dhe të ndryshëm nga njerëzit e tjerë. Njerëzit me këtë grup gjaku janë të aftë dhe të suksesshëm.

Por janë më të prirur për t’u prekur nga sëmundje të veçanta, për shembull, ulcerat, gjendrat tiroide, dhe mungesa e jodit.

Në Japoni, grupi i gjakut 0 është i lidhur me një lloj të veçantë identiteti. Njerëzit që kanë këtë grup gjaku konsiderohen të jenë studentët më të mirë dhe më të zgjuar krahasuar me të tjerët. Kjo pasi paraardhësit e tyre ishin gjahtarë të mirë dhe shquheshin për nivele të larta të mbijetesës për shkak të aftësisë së tyre për të vlerësuar kushtet mjedisore.

Njerëzit me grupin e gjakut 0 duhet të qëndrojnë larg nga kafeina dhe alkooli. Kafeina mund të jetë veçanërisht shkatërruese, pasi rrit nivelin e adrenalinës, duke qënë se është tashmë e lartë tek individët me këtë grup gjaku.

Rekomandohet që personat me këtë grup gjaku të ushtrohen 3 deri në 4 herë në javë./Shendeti/