I gjen dot 7 personat që ndodhen në foto?

I gjen dot 7 personat që ndodhen në foto?

414
0

I gjen dot 7 personat që ndodhen në foto? KURIOZITETEPërditësimet më të fundit 11 Gus Provoni se sa të vëmendshëm jeni, me këtë test. Gjeni 7 personat në foto. Nëse nuk i gjëtët dot të gjithë vetë, ja ku i keni të shpjeguara më poshtë. Në qendër të imazhit është një grua e mbështetur në pemë. Në të dy anët e saj janë dy fytyra që duken të zbehta dhe brenda fytyrës në të majtë të imazhit ndodhet një çift. Nën këmbët e gruas mbështetur në pemë ndodhet një burrë i moshuar i kthyer me shpinë. Dhe imazhi i fundit është krijuar nga tërësia e imazheve të tjera në figurë.