Humbasin në shkretëtirë, ja çfarë bën çifti për të shpëtuar

Humbasin në shkretëtirë, ja çfarë bën çifti për të shpëtuar

561
0

Një cift në Australi ka përjetuar një situatë shumë të veshtirë pasi ata kishin humbur në shkretetirë për 26 orë para se të shpëtoheshin. Shantelle Johnson dhe i dashuri i saj Colen Nulgit, bashkë me qenushin e tyre, ishin në shkretëtirën e Canberra kur makina e tyre u prish. Ata u përpoqën që të kërkonin ndihmë por nuk kishin mundësi të kontaktonin me asnjëri.

 

Çifti krijoi një shenjë të madhe ‘HELP’ domethenë ‘NDIHMË’ dhe nga kjo shenjë një avion i ka lokalizuar dhe i ka shpëtuar pas 26 orësh.

 

Të gjithë ishin në gjendje të mirë dhe jashtë rrezikut. Çifti ka falenderuar skuadrën e shpëtimit dhe kanë deklaruar se janë shumë me fat që shpëtuan kaq lehtë.