Holanda LETËR zyrtare BE-së: Hapja tani e negociatave për Shqipërinë është e...

Holanda LETËR zyrtare BE-së: Hapja tani e negociatave për Shqipërinë është e parakohshme

443
0

 

Qeveria holandeze i ka dërgyuar ditën e sotme një letër zyrtare Bashkimit Europian përsa i përket negociatave të shqipërisë.

Holanda përshëndet hapat e Shqipërisë në procesin e vettingut dhe thotë se Shqipëria ka bërë sukses në sundimin e ligjit, por sipas tyre hapja e negociatave është e parakohshme

“Qeveria mirëpret hapat që Shqipëria ka ndërmarrë tashmë në fushën e vetting-ut radikal, në sundimin e ligjit, rritjes së operacioneve policore