Histori e dhimbshme/ “Vuajnë, nuk i shoh dot”, nëna nga Fieri lot...

Histori e dhimbshme/ “Vuajnë, nuk i shoh dot”, nëna nga Fieri lot për fëmijët (VIDEO)

449
0

Në një shtëpi të rrënuar, me mure të rëna dhe të mbuluar nga lagështira jeton në varfëri të tejskajshme familja Hoxha në lagjen Sheq i Madh në Fier. Familja prej 4 anëtarësh, prindërit dhe 2 fëmijët e vegjël, 12 muajsh dhe 6 vjeç ngrysin ditët në këtë banesë, e cila nga çasti në çast mund t’i zërë brenda.