Hipën në autobusin e Unazës, por sheh tmerr me sy

Hipën në autobusin e Unazës, por sheh tmerr me sy

769
0

Një udhëtar që ka hipur para rreth një ore në linjën e Unazës në Tiranë, është përballur me një pamje skandaloze. Uji i shiut hynte brenda në autobuz dhe askush nga stafi, qoftë faturino, qoftë shoferi, nuk kujdeseshin që të mbyllnin kapakun e ajrimit në tavan. Uji futej brenda, ndërsa autobusi vazhdonte rrugën e tij pa më të voglin shqetësim. Me siguri këto do të jenë avantazhet e rritjes së çmimit të biletës.