Harrojeni të dashurën e deputetit shqiptar, shikoni ç’farë shoqe ka ajo.. (Foto)

Harrojeni të dashurën e deputetit shqiptar, shikoni ç’farë shoqe ka ajo.. (Foto)

787
0

1_1475683396-7102123

Nëse deri tani Iva Aliko u njoh nga të gjithë, kjo ndodhi për shkak të deklaratës së saj që prej kohësh ishte në lidhje me një deputet shqiptar.

U fol e u përfol për këtë lidhje, madje shumë emisione u ngritën vetëm për këtë gjë, por akoma nuk dihet se kush është ky deputet dhe a ekziston realisht një histori e tillë, apo është thjesht një trill i sajuar nga këngëtarja për të marrë vëmendje.

Gjithsesi, le ta harrojmë për pak këngëtaren, pasi shoqja e saj duket se ia ka marrë krejtësisht vëmendjen. Në një foto të bërë bashkë Katerina Shkëmbin, e cila është ish banore e “Big Brother 7”, duket se e ka tradhtuar fustani dhe i ka nxjerrë më shumë se sa duhet jashtë.

Nuk e dimë nëse Katerina e ka vënë re këtë detaj apo është thjesht një mënyrë për të rifituar vëmendje./JOQ/