Gruaja i gjen burrit llogari në Tinder, e godet 19 herë me...

Gruaja i gjen burrit llogari në Tinder, e godet 19 herë me shpatë samurai

457
0

Një grua 31-vjeçare me emrin Emili Xavier nga Washington ka goditur 19 herë më një shpatë samurai burrin e saj. Gruaja zbuloi se burri i saj kishte një llogari në rrjetin Tinder. Kjo ëshë një faqe që ndihmon njerëzit që të gjejnë një partnere apo partner. Pasi gruaja mori vesh për llogarinë e fshehtë të burrit e saj, ajo mori një shpatë samurai që kishin të varur në mur dhe e ka prerë burrin 19 herë. Nga hemoragjia burri humbi ndjenjat dhe gruaja ishte ajo që lajmëroi ambulancën që ta shpëtonte. Gruaja i tha gjykatës se ajo nuk donte ta lëndonte burrin e saj por thjesht ta frikësonte. Megjithatë, gjykata çmoi se kjo ishte një tentativë për vrasje dhe e dënoi me 20 vite burg.