Gruaja e Azizit publikoi një mesazh me disa foto prekëse nga Stambolli

Gruaja e Azizit publikoi një mesazh me disa foto prekëse nga Stambolli

640
0

zizi-1467038810-3368787_1475305981-6051422

Si duket gjendja e legjendës së boksit, Aziz Salihut ka filluar të përmirësohet

Bashkëshortja e Aziz Salihut, Agime Sahatçiu-Salihu, ka publikuar disa foto të legjendës së boksit nga Stambolli.

Madje ajo ka shkruar edhe një status: “Zoti dhe dashuria familjare e forcon çdo njeri”.

Në bazë të fotografisë, ‘Zizi’ duke shumë më mirë, më i kthjellur që prej është shtrirë në një spital të Stambollit.

Shperndaje