GJESTI I VEÇANTË/ Shikoni çfarë u jep policëve ky protestues dhe si...

GJESTI I VEÇANTË/ Shikoni çfarë u jep policëve ky protestues dhe si reagojnë ata

375
0

Një prej protestuesve, mes turmës, ka marrë një termus brenda të cilit kishte shishe të vogëla uji dhe ua ka shpërndarë efektivëve të policisë para Kryeministrisë. Një pjesë e tyre e kanë pranuar me dashamirësi ndërsa disa të tjerë e kanë refuzuar. Aktualisht, protestuesit po marshojnë rreth e rrotull Kryeministrisë nën thirrjet : Rama ik!