Fustanet e gjatë deri në fund të këmbës, tendenca më e bukur...

Fustanet e gjatë deri në fund të këmbës, tendenca më e bukur e sezonit

691
0

Pranvera 2019, i riktheu sërish në vëmendjen tonë. Fustani i gjatë është një nga elementët më të domosdoshëm në garderobën e një femre. Trend apo jo, i sezonit, kjo veshje mund të mbahet kudo e kurdo, vetëm duhet patur kujdes me materialin e stilin e fustanit.

Pranvera 2019, i riktheu sërish në vëmendjen tonë dhe duke qenë protagoniste të kësaj stine, nuk kishte sesi Santa mos t’i kushtonte një hapësirë të veçantë në blogun e saj Santa Style.

Ajo na sugjeron që këto të fundit t’i keni në ngjyra e dizajne të ndryshme, por gjithmonë duke zgjedhur modelin e duhur që përshtatet me forma trupore.

Shfletoni galerinë e mëposhtme për t’u frymëzuar