Fotografia që tregon se si duket Toka gjatë stinës së pranverës

Fotografia që tregon se si duket Toka gjatë stinës së pranverës

595
0

Toka në një ekuilibër të përsosur mes natës dhe ditës është kapur në një imazh mahnitës të realizuar nga hapësira. Pamja e befasishme u kap në Ekuinoksin e Pranverës, një nga dy kohët e vitit ku Toka nuk është as afër, e as larg diellit. Ekuinoksikët e këtij viti, term zyrtar për fillimin astronomik të pranverës, ndodhi në 20 mars, kur u realizuar edhe fotografia. Ekspertët nga Shoqata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike (NOAA) e kapën imazhin duke përdorur satelitin e tyre ‘GOES’.