FOTO/ Zbardhen mesazhet kërcënuese mes dy gjimnazistëve disa minuta para vrasjes në...

FOTO/ Zbardhen mesazhet kërcënuese mes dy gjimnazistëve disa minuta para vrasjes në lokal

885
0

Vetë një orë para se të vdiste, Fabio Hila nga Pogradeci kishte debatuar me mesazhe në celular me moshatarin që e vrau, Fabian Muçllarin.

Debati i tyre që ka në epiqendër një vajzë ka më shumë shprehje fyese dhe kërcënime sesa tentativë për të zgjidhur problemin për të vajzën që e pretendonin të dy.

Pas këtyre mesazheve, Fabio Hila ka dalë në vendin e takimit, në lokalin ku e ka lanë bashkarisht të takohen dhe ku gjeti vdekjen nga duart e Muçllarit.