FOTO/ Rozana Radi me biznes të ri

FOTO/ Rozana Radi me biznes të ri

585
0

rozana-radi

Rozana Radi duket se do të hap një biznes të ri. Këtë këngëtarja e konfirmoi përmes një postimi në rrjetet sociale ku kërkon ndihmën e miqëve në në Facebook, për të skicuar emrin e saj.

“Miq virtuale të Facebook! Duke qenë që po hap një biznes të vogël i cili do të mbajë emrin tim, do dëshiroja që të gjitha ata që kanë dëshirë të më skicojnë emrin dhe mbiemrin, ose vetëm gërmat R para të emrit dhe mbiemrit për logon e biznesit, mund të mi nisin në privat. Logoja më e bukur do përzgjidhet nga stafi im”- shkruan Rozi në Facebook.

Shperndaje