FOTO/ Nxehet Saranda, shkuma-party për të tërë…!

FOTO/ Nxehet Saranda, shkuma-party për të tërë…!

1026
0

Të rinjtë ndezin këto pushime verore nga qyteti i Sarandës.

Kompleksi i të shpallurit në kërkim ndërkombëtar Klement Balili vazhdon të lulëzojë.

Rinia dëfrehet me shkuma-party, muzikë, kërcime dhe alkol.

Festa arrin pikun kur kamarieri që shihni në foto i hedh një kovë me ujë të ftohtë një vajze seksi me bikini dhe të mbuluar nga shkuma.