FOTO/ Miss-et e Kosovës që nga viti 1994, cila është më e...

FOTO/ Miss-et e Kosovës që nga viti 1994, cila është më e bukura?

845
0

Që nga marrja e çmimit e deri më sot ato vazhdojnë jetën e tyre si ftyra të njohura.

Disa prej tyre janë të angazhuara gjithnjë e më shumë në spektakle e ekran, disa të tjera më pak se më përpara, e disa të tjera mbahen mend vetëm nga ky çmim, transmeton Sovrani.

Vajzat që kanë marrë një kurorë misi që nga e para, Afërdita Paçarada e deri tek e fundit Kaltrina Neziri.

Sovrani.info ju sjell disa foto të miseve tona që nga viti 1994 dhe ua lëmë juve të vlerësoni se cila nga ato është më e bukura.