Foto-lajm/ Punëtori i bashkisë i zhytur në pusetën e ujrave të zeza

Foto-lajm/ Punëtori i bashkisë i zhytur në pusetën e ujrave të zeza

465
0

14322533_494433214099185_7082087934953778125_n-253x450

Kjo foto e shkrepur një ditë më parë në Vlorë flet sa mijëra fjalë. Tregon kushte mesjetare në të cilat punojnë, punonjësit e bashkisë.

Ky person që shihni në foto është punëtor i mirmbatjes dhe është futur në ujin me ferkate për të zhbllokuar pusetën që ishte mbushur me mbeturina si pasojë e reshjeve të furishme të shiut.

Eshtë quajtur me të drejtë në rrjetet sociale “heroi i ditës”!