FOTO/ Kardashianet e famshme janë dëshmi se “paratë mund ta blejnë lumturinë”

FOTO/ Kardashianet e famshme janë dëshmi se “paratë mund ta blejnë lumturinë”

593
0

Në vitet e fundit, familja Kardashian është ndër më të famshmet në botë, kjo falë suksesit të madh të serialit real televiziv, të dashurve të famshëm dhe formave mbresëlënëse trupore.

Por, para se të bëheshin të popullarizuara, klani Kardashian/Jenner ishin krejt ndryshe në pamjen e tyre, derisa fama dhe paratë kanë bërë që ato të pësojnë transformime të mëdha në dukjen e tyre.

Përmes fotografive ndryshimet që kanë pësuar Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall e Kylie, falë edhe ndërhyrjeve estetike, shkruan telegraf.

Ato janë dëshmi se në ditët e sotme “paratë mund ta blejnë lumturinë”.