FOTO /Ja kujt do ja lërë trashgiminë Sabri Fejzullahu

FOTO /Ja kujt do ja lërë trashgiminë Sabri Fejzullahu

396
0

Screenshot_2-72

Sabri Fejzullahu ende vazhdon të jetë aktiv e i kërkuar. Këngëtari nuk po ndalet dhe po premton se që nga shtatori do të vijë edhe me shumë risi.

Sabri Fejzullahu ka një lidhje shumë të veçantë me familjen, por edhe fëmijët e Ermalit, posaçërisht Artin. Arti është pika e dobët e Sabriut. Ja ka vënë emrin Art, e kishte në klip dhe disa herë ka folur për të, edhe publikisht.

A po ja lë trashëgim muzikën, famën, pasurinë e tij, Sabriu nipit të tij të dashur.