FOTO/ Fiori Dardha, nga Top Channel drejt një ekrani tjetër

FOTO/ Fiori Dardha, nga Top Channel drejt një ekrani tjetër

383
0

7b4b6965ee0d27bbca5c849bdf5fd0fdNjë foto në Instagramin e saj ka bërë që të gjithë miqtë virtualë t’i urojnë suksese. Edhe pse moderatorja nuk ka dashur të tregojë së për ҫfarë flitet konkretisht, fotoja nga Ora News dhe statusi i saj të bëjnë të mendosh se tashmë Fiori ka mbyllur një kontratë me këtë televizion.

Pas postimit të fotos, Fiori shkruan: “Sa i bukur qenka bërë Ora News, sot foto pa mendje, nesër…” – duke lënë diҫka të hapur. Ҫfarë programi i është besuar Fiorit në Ora News?

Burime të brendshme nga Tv Ora News, tregojnë për Class se nesër do të mbahet një mbledhje e përgjithshme nga drejtuesit e televizionit për të prezantuar lëvizjet e reja, programet dhe risitë e sezonit të ri. A do të jetë edhe Fiori Dardha një prej tyre?