FOTO/ Çfarë i mësoi Blerim Destani – Ledri Vulës?

FOTO/ Çfarë i mësoi Blerim Destani – Ledri Vulës?

526
0

blerim-destani-dhe-ledri-vula

Blerim Destani është aktor i njohur, që është dëshmuar në kinematografinë vendore, por edhe atë evropiane

Megjithatë, Blerimi nuk merret vetëm me aktrim, por edhe me biznes, pasi që dihet se babai i tij është ndër biznesmenët më të fuqishëm shqiptar, që aktivitetin e shtrin në vende të ndryshme të botës.

Blerim Destani bënë jetë luksoze, e në sajë te tij bëjnë qejf edhe shumë shok të aktorit, që janë kryesisht të fushës së muzikës dhe sportit, shkruan “Kosovarja”.

Blerimi tani po rri edhe me Ledri Vulen, që gjithashtu e ka mësuar të pijë puro, siç bënë vetë thuajse gjithmonë.