FOTO/ Beyonce është 100 për qind masone…?!

FOTO/ Beyonce është 100 për qind masone…?!

784
0

Illuminati është sekt sekret i lidhur me Djallin dhe e krijuar ne shekullin XVIII. Ai është i përfshirë edhe ne librin e Dan Brawn-it “Engjëj dhe Djaj”. Sot në internet qarkullojnë disa nga emrat e pjesëtarëve të këtij sekti, të cilët tentojnë te dominojnë botën. Mes tyre thuhet se është edhe Beyonce.

Një foto e publikuar së fundmi nga Beyonce në Instagram i ka shtyrë fansat e saj të komentojnë se ajo është iluminati 100%.

Po ashtu edhe bashkëshorti i saj Jay – Z mendohet se është i lidhur me sektin Iluminati. Shpesh para publikut ai krijon me duar formën e një piramide e cila ne fakt është një simbol i “urdhrit botëror” që kontrollon Djalli.

beyonce-illuminati-indian-version