FOTO/ Bashkohet sërish grupi “Spirit Voice”

FOTO/ Bashkohet sërish grupi “Spirit Voice”

671
0

Donika-Tiko-Soni-Malaj-Elia-Zaharia-Keli-Guga-Spirit-Voice

Kanë qenë një nga grupet e para të muzikës së lehtë shqiptare e padyshim një nga më të suksesshmit.

Megjithëse në ditët e sotme grupi “Spirit Voice” nuk ekziston më, tre vajzat, Soni Malaj, Elia Zaharia dhe Keli Guga sërish ruajnë kontaktet mes tyre.

Një fakt i tillë dëshmohet nga surpriza që i është bërë për ditëlindje një nga vajzave të grupit, e pikërisht Dorinës.

Në foton e postuar në rrjetin social Instagram shohim pas kaq shumë vitesh grupin e njohur të bashkuar, shkruan albeu