FOTO/ Aktorja dhe modelja seksi heq dorë nga jeta e shthurur dhe...

FOTO/ Aktorja dhe modelja seksi heq dorë nga jeta e shthurur dhe bëhet murgeshë

412
0

1472580166-1

Aktorja dhe modelja seksi Sofia Hayat ka vendosur të braktisë jetën e saj të mëparshme, pas “thirrjes së Zotit”.

Indiano-britanikja ka hequr dorë nga jeta e shthurur, madje ka zvogëluar edhe gjoksin që e kishte zmadhuar me operacion, raporton sot britanikja “The Mirror”.

“Jeta ime më parë ishte e mrekullueshme, por unë e dua këtë njeri të ri më shumë, tha ajo, Kur shikoj fotot e vjetra, tani buzëqesh. Arsyeja e jetës sime tani është të zbuloj të vërtetën e ekzistencës sonë”.

Hayat është rritur në një familje të rreptë myslimane, nën kujdesin e prindërve dhe dy vëllezërve të saj. Por, kjo mënyrë jetese bëri që ajo të rebelohej në adoleshencë dhe të ndiqte një mënyrë tjetër jetese, nga ajo e familjes së saj.