FOTO +18/ Ceca tradhton Arkanin, publikohen fotot gjatë seksit

FOTO +18/ Ceca tradhton Arkanin, publikohen fotot gjatë seksit

702
0

Këngëtarja e njohur Svetlana “Ceca” Raznatoviç pas vdekjes së burrit Arkan-it asnjë lidhje nuk e ka bërë publike dhe thotë se asnjëherë nuk e ka tradhtuar edhe pse ka vdekur.

Por në internet qarkullojnë fotot e këngëtares Ceca me një mashkull ku shihet se janë në marrëdhënie seksuale, këto foto këngëtarja nuk i ka komentuar ende, por thuhet se janë publikuar nga disa persona të pa autorizuar, të cilët kanë hackuar telefonin e saj (iCloud) dhe kanë marrë këto foto.

Fotot janë të ndara nga video e bërë gjatë marrëdhënies seksuale, që kishte me një njeri të panjohur për mediat.

Thuhet se do të publikohet edhe video e seks skandalit por a do të ndodhë mbetet të shihet.

ceca