Flor Binaj merr një shpërblim – Ndoshta më të mirin!

Flor Binaj merr një shpërblim – Ndoshta më të mirin!

409
0

flobin

Flor Binaj merr një shpërblim – Ndoshta më të mirin!

Flor Binaj nuk bën vetëm humor dhe këtë e vërtetoi, kur u bë pjesë e nismës “Fundjavë ndryshe”, në të cilën u zotua të ndihmonte një vajzë të vogël. Ai mori përsipër të mbulonte shpenzimet për arsimimin e vogëlushes, e cila i ka bërë atij dhuratën më të bukur. Dëftesa e saj e mbushur vetëm me 10- ta, është ndoshta shpërblimi më i mirë që Flori ka marrë nga jeta.
Ka qënë nismëtari Arbër Hajdari ai që e ka postuar në profilin e tij këtë lajm të mirë dhe dëftesën e vogëlushes, që e bën Florin të ndihet krenar!/Arkivashqip

Postimi i tij:

flori-fundjave-1