Fletë ditari: Një gjysh si Vangjush Furxhiu; Artisti që skaliti rolet!

Fletë ditari: Një gjysh si Vangjush Furxhiu; Artisti që skaliti rolet!

1617
0

Ditar i dashur, nuk e di ç’ndenje kam sot. Pashe ne televizor Rudina Magjistarin dhe ishte i thirrur Bujar Asqeriu dhe ai foli per filmat e tij. Ne nje film ka marre pjese dhe Vangjushi, gjyshi im.

Dua te them se sa here e kujtoj ate njeri, ate idhull, ate gjysh me dhemb shpirti. Pse, do te thoni ju? Ai ka nderruar jete, kur ka qene 58 vjeç dhe ka lene dy femije dhe gruan e tij, Marilda Furxhi. Dhe sa here e kujtoj gjyshin tim, nje profesor te madh me dhemb shpirti.

 

 

Nga dashuria qe kam per te dhe dua te theksoj diçka, une nuk do te ndaloja te lexoja librat e tij, te shkruaja per te, etj. Te dua dhe do te te dua perjete gjysh, njeri zemermire dhe mbi te gjitha Vangjush Furxhi.