Fashionistja e instagramit kapet duke blerë të mbathura tek të përdorurat ...

Fashionistja e instagramit kapet duke blerë të mbathura tek të përdorurat (Foto)

715
0

cac784c6ed2881cc75c84bc92c1f376a_L

Fashionistja e instagramit, Eliona Pitarka njihet për stilin e saj dhe veshjet tejet moderne dhe firmato.

Por, siç duket edhe nga foto Pitarka është kapur ‘mat’ teksa blen tek të përdorurat.

Sipas faqes ‘Demaskime shqiptare’ Eliona i blen brekët tek të përdorurat.

Demaskime shqiptare shkruan: “Ja ku i blen breket Eliona Pitarka, fashionista e instagramit, ruhuni cuna se do ju zej kolerja. O ju brek te argjendta lum ju cfare infeksioni mbani brenda”.