ExpressStory, 16 të dashurit e Rita Orës (VIDEO)

ExpressStory, 16 të dashurit e Rita Orës (VIDEO)

415
0

Jeta e Rita Orës ka qenë vazhdimisht në fokus të mediave ndërkombëtare.

Që nga fillimi i karrierës, këngëtarja shqiptare është përfolur për lidhjet e saj të dashurisë.

Megjithëse disa prej tyre mbesin akoma të pavërtetuara nëse ndodhën vërtetë, për shumë prej lidhjeve për të cilat u përfol janë edhe faktet kur është zënë mat apo edhe vetë aprovimi nga këngëtarja.

ExpressStory iu sjell 16 të dashurit e konfirmuar dhe spekuluar.

 

Shperndaje