Erik Lloshi e thotë troç: Vetëm 10 % e këngëtarëve i njohin...

Erik Lloshi e thotë troç: Vetëm 10 % e këngëtarëve i njohin notat muzikore

404
0

Erik Lloshi, i ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në RTV Ora, është shprehur se vetëm 10% e këngëtarëve i njohin notat muzikore.

Ndër të tjera, ai nuk ka nguruar të shpreh pakënaqësitë e tij për ligjin e tregut muzikor.

Një 10% e tyre, se nuk ia kanë idenë fare. Asnjëri prej tyre nuk e kupton që çdo gjë nis ato nota muzikore. 12 nota muzikore ka jo 7 sepse i bie edhe piano dhe e njoh shumë mirë. Shumica e dinë 7 por nuk janë aq. Kam studiuar për kanto, kam studiuar për piano 12 vite, e njoh shumë mirë muzikën. Kam titullin këngëtar në diplomë. Duhet të ketë censurim, duhet të ketë rregulla. Po futet kushdo në treg. Po çohemi në mëngjes dhe po shikojmë çudira. Hap Instagramin, më çudisin të gjithë. Nga 3 milionë shqiptarë që janë pak a shumë, mbi 2.9 milion janë këngëtarë”, u shpreh ai.