Erblin Bajko lë ‘Apartamentin 2XL” për Top Channel?

Erblin Bajko lë ‘Apartamentin 2XL” për Top Channel?

450
0

eeeeeeee_1474290775-1258136-1

Sezoni i ri i punës për aktorët e “Apartamentit 2XL” ka më shumë se një javë që ka nisur.

Një fakt i tillë është bërë i ditur nga Julian Deda përmes një foto, ku shfaqet i gjithë stafi, megjithatë me një mungesë.

Në këtë foto dhe gjithashtu në emrat e aktorëve vihet re mungesa e aktorit Erblin Bajko. Gjithashtu burime për Gazetën Express kanë bërë të ditur se Bajko është parë disa herë në ambientet e Top Channel. Të jetë larguar aktori nga “Apartamenti 2XL” për “Portokallinë” apo ndonjë format tjetër në këtë televizion?