Encas, vetëm sa s’po i shpërthen gjoksi

Encas, vetëm sa s’po i shpërthen gjoksi

403
0

Këngëtarja Enca Haxhiu ka vazhduar ekspozimin e gjoksit të saj

Në fotot e saj të fundit, Enca ka treguar se sa seksi është dhe është shfaqur në një makinë.

Për ta tërhequr vërejtjen ajo i ka thënë fansave se “a keni pasur ndonjëherë Benz?”, duke aluduar në makinën Mercedes Benz, por pak fansave i ka interesuar kjo gjë.

Tërë vëmendja e tyre ka shkuar në gjoksin e Encës, e cila edhe në këtë rast ekspozon gjoksin e saj superseksi.