Elisabetta Gregoraci me gjoksin jashtë në Costa Smeralda (FOTO+18)

Elisabetta Gregoraci me gjoksin jashtë në Costa Smeralda (FOTO+18)

702
0

Me vithe perfekte, krahë të tonifikuara dhe një gjoks që sfidon gravitetin. Është një Elisabetta Gregoraci krejt ndryshe, ajo që është fotografuar nga revista italiane ‘Chi’, në Costa Smeralda.

Në plazhin luksoz të Romazzino, pa bashkëshortin Flavio Briatore dhe djalin Nathan Falco, showgirli kalabrez shfaq një topless për tu pasur zili.