Ekzkutimi i pronarit të televizionit në Rrëshen, ja mesazhi i fundit që...

Ekzkutimi i pronarit të televizionit në Rrëshen, ja mesazhi i fundit që postoi në FB

387
0

Ekzkutimi i pronarit të televizionit në Rrëshen, ja mesazhi i fundit që postoi në FB

 

Kastriot Reçi, pronari i nje televizioni lokal ne Rreshen, i ekzekutuar sot ne afersi te nje lokali ne kete zone, ne rrethana qe ende presin te sqarohen nga policia, mesazhin e fundit te lene ne FB, e ka pasur urimin per Vitin e Ri.

 

Bashke me foton e tij, ku ka pozuar i qeshur, Reçi, uronte me daten 1 Janar te 2020 te gjithe miqte e tij, duke i dhene edhe nje keshille.

 

“Qëndroni sa më larg njerëzve të keqinj, mashtrues dhe të pabesë”, shkruante Reci ne mesazhin e fundit te lene ne rrjetin social.

urimi

urimi